Inchiriaza apartamente si spatii Bucuresti


LOCUINTELE CU RISC SEISMIC NU SE MAI POT INCHIRIA DIN 2024

INCHIRIEREA APARTAMENTELOR IN CLADIRILE CU RISC SEISMIC 1 INTERZISA
 Din 1 ianuarie 2024 se interzice închirierea sau cedarea în comodat/folosinţă a spaţiilor cu destinaţia de locuinţă din clădirile încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa de risc seismic RsI, începând cu data încadrării în clasa de risc seismic RsI, până la recepţia la terminarea lucrărilor de intervenţii realizate în scopul creşterii nivelului de siguranţă la acţiuni seismice a clădirii existente. Contractele aflate deja în derulare la data încadrării clădirii, prin raport de expertiză tehnică, în clasa de risc seismic RsI, încetează de drept la 30 de zile de la data încadrării.INCHIRIEREA APARTAMENTELOR IN CLADIRILE CU RISC SEISMIC 1 INTERZISA

Legea nr. 426/2023 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 212/2022 privind unele măsuri pentru reducerea riscului seismic al clădirilor stabileste ca :

Din 1 ianuarie 2024 se interzice inchirierea sau cedarea in comodat/folosinta a spatiilor cu destinatia de locuinta din cladirile incadrate prin raport de expertiza tehnica in clasa de risc seismic RsI, incepand cu data incadrarii in clasa de risc seismic RsI, pana la receptia la terminarea lucrarilor de interventii realizate in scopul cresterii nivelului de siguranta la actiuni seismice a cladirii existente.


Contractele aflate deja în derulare la data incadrării cladirii, prin raport de expertiza tehnica, in clasa de risc seismic RsI, incetează de drept la 30 de zile de la data incadrarii.

Vezi care sunt blocurile din Bucuresti incadrate in clasa de risc seismic AICI

Primuss imobiliare pe facebook
Twitter
Primuss Imobiliare oficial Linkedin
flickr